Brandweer & Politie

Ook voor de brandweer en politie bieden wij een ruim assortiment 3D glasvormen. Ben je op zoek naar een stijlvol relatiegeschenk? Of wil je iemand eens echt goed bedanken? Kies voor een prachtige 3D glasvorm van Crystal Impressions! Denk bijvoorbeeld aan een bureau klok met gegraveerd logo of een stijlvolle kristalglazen briefopener. Of laat een gedetailleerde politieauto of brandweerkazerne graveren in kristalglas en creëer zo een zeer elegant relatiegeschenk.

Veel mogelijkheden

Crystal Impressions biedt een ruim assortiment awards en relatiegeschenken voor mensen die werkzaam zijn bij de brandweer en politie. Laat bijvoorbeeld jouw politie- of brandweerlogo met een mooie tekst in het kristal glas laseren. Ook een politie- of brandweerauto kan zeer mooi uitkomen in één van onze liggende glasvormen. Dankzij onze speciaal vervaardigde lasertechniek is het voor ons mogelijk om alles tot in de kleinste details in het kristal glas te laseren. Zo ontstaat een prachtig relatiegeschenk!

Voorbeelden voor de Brandweer & Politie

Bekijk ons assortiment

Nog meer mogelijkheden

Ook biedt Crystal Impressions een ruim assortiment unieke glazen awards. Wil je bijvoorbeeld de werknemer van het jaar in het zonnetje zetten? Of je medewerkers bedanken voor hun tijd bij de politie of brandweer? Met een unieke glazen award maak je de mensen echt blij! Een glazen award is uniek, exclusief en zeer speciaal. De awards kunnen helemaal naar jouw idee ontworpen worden. Nadat wij foto’s van het door jou gekozen object hebben gekregen, sturen wij je een ontwerp met een proefdruk voor jouw award toe.