Financiële dienstverlening

Crystal Impressions biedt de mooiste kristalglazen relatiegeschenken voor iedereen die werkzaam is binnen de financiële sector. Ben je bijvoorbeeld werkzaam bij een bank of verzekeraar? Ook voor jou hebben wij ruime keuze uit verschillende prachtige glasvormen. Onze glasvormen zijn gemaakt van helder optisch kristalglas, waarin ieder ontwerp haarscherp 3D gelaserd kan worden. Dankzij onze speciaal ontwikkelde machines komen zelfs de kleinste details prachtig uit! Laat bijvoorbeeld jouw bedrijfslogo of bankgebouw 3D in het helder optisch glas laseren.

Veel mogelijkheden

Binnen de financiële sector biedt Crystal Impressions veel opties voor de mooiste relatiegeschenken, presse-papiers, awards en give-aways. Laat bijvoorbeeld het logo of gebouw van de bank of verzekeraar tot in de kleinste details 3D in één van onze glasvormen laseren. Of kies er voor een kleine, maar elegante give-away zoals een stijlvolle sleutelhanger of wijnsluiter. Deze give-aways zijn zeer luxe en stralen zeker klasse uit! Daarnaast leveren wij ook diverse kristalglazen kantoorartikelen. Kies bijvoorbeeld voor een glazen pennenbak of een business card houder met jouw logo.

Voorbeelden uit de Financiële sector

Bekijk ons assortiment

Nog meer mogelijkheden

Ook als je binnen de financiële sector je waardering aan een geliefde medewerker of relatie wil laten blijken, ben je bij Crystal Impressions aan het juiste adres. Onze glazen awards hebben een luxueuze en stijlvolle uitstraling. Jouw tekst of ander ontwerp kan 2D of 3D in de glazen awards gelaserd worden. Naast de glazen awards is het bij Crystal Impressions ook mogelijk om een custom award naar jouw eigen idee te laten ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan een award in de vorm van jouw logo of een product. Onze designer hoort graag jouw ideeën voor een award en stuurt jou graag een ontwerp toe!