Overheid

Ben jij werkend bij de overheid en op zoek naar een passend relatiegeschenk of giveaway? Ook voor jou hebben wij vele opties voor gegraveerd glas! Ontdek ons ruime assortiment glasvormen. Kies er bijvoorbeeld voor om een logo, foto of gebouw in het heldere kristalglas te laten laseren. Stuur ons eenvoudigweg foto’s waarop alle zijden van het door jouw gekozen object zichtbaar zijn. Onze designers maken hier graag een proefdruk van, die zij dan weer naar jou terug zullen sturen. Nadat jij de proefdruk goed gekeurd hebt, kan het productieproces van start gaan. 

Veel mogelijkheden

Crystal Impressions biedt de mooiste en elegantste relatiegeschenken, passend bij iedereen die werkzaam is bij de overheid. Kies zelf welk object jij in één van onze glasvormen wil laten laseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je logo met een mooie tekst erbij. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een gebouw of prachtige foto haarscherp in het optisch glas te laten laseren. Dankzij onze speciaal ontwikkelde machines kunnen wij zelfs de kleinste details in het kristal glas laseren.

Voorbeelden voor de Overheid

Bekijk ons assortiment

Nog meer mogelijkheden

Wil je de medewerker van het jaar bedanken of een prijs uitreiken aan je beste relatie? Ook voor awards binnen de overheidssector ben je bij ons op de goede plaats. Wil jij iemand eens echt in het zonnetje zetten? Schenk een unieke glazen award! De glazen awards van Crystal Impressions worden helemaal ontworpen naar jouw wensen. Laat ons weten waar jij naar op zoek bent! Onze designers sturen je graag een ontwerp toe.