Transport vrachtwagens usb

Transport

Speciaal voor mensen die werkzaam zijn binnen de transport of logistieke sector heeft Crystal Impressions een ruim assortiment prachtige 3D glasvormen. De glasvormen zijn zeer geschikt als stijlvol relatiegeschenk of bijvoorbeeld als cadeau bij een bedrijfsjubileum. Jouw logo, gebouw, voertuig of ander object kan haarscherp 3D in het glas worden gelaserd. Onze glasvormen zijn gemaakt van helder optisch kristal glas en dankzij onze speciaal ontwikkelde machines kunnen zelfs de kleinste details gelaserd worden. Laat bijvoorbeeld een vrachtwagen of ander voertuig in het kristalglas laseren! 

Veel mogelijkheden

Crystal Impressions biedt glasvormen in alle soorten en maten. Ga voor een grotere, rechthoekige glasvorm wanneer je bijvoorbeeld een vrachtwagen in het glas wil laten laseren. Een bedrijfslogo past bijvoorbeeld mooi in een kleinere glasvorm. Daarnaast bieden wij ook verschillende elegante give-aways, zoals prachtige sleutelhangers en wijnsluiters. Ontdek ons ruime assortiment glasvormen voor de transport en logistieke sector!

Voorbeelden uit de Transport branche

Bekijk ons assortiment

Nog meer mogelijkheden

Wil je de medewerker van het jaar bedanken of een prijs uitreiken aan je beste relatie? Ook voor awards binnen de overheidssector ben je bij ons op de goede plaats. Wil jij iemand eens echt in het zonnetje zetten? Schenk een unieke glazen award! De glazen awards van Crystal Impressions worden helemaal ontworpen naar jouw wensen. Laat ons weten waar jij naar op zoek bent! Onze designers sturen je graag een ontwerp toe.