Zorg

Ben jij werkzaam in de zorg en op zoek naar een stijlvol relatiegeschenk of een unieke award? Crystal Impressions verkoopt de mooiste glasvormen waarin elk object haarscherp gelaserd kan worden. Kies zelf een glasvorm en daarna welk logo, gebouw, product of ander object je in het glas wilt laten laseren. Bij Crystal Impressions is alles mogelijk en wij denken graag met je mee!

Veel mogelijkheden

Of je nou op zoek bent naar een elegant relatiegeschenk, unieke award of stijlvolle give-away, Crystal Impressions heeft het allemaal. Ook voor een bedrijfsjubileum in de zorg hebben wij een aantal prachtige geschenken. Crystal Impressions biedt een ruim assortiment prachtige glasvormen. Kies zelf of je jouw object 2D of 3D wilt laten laseren. Wanneer je een glasvorm hebt gekozen en een idee voor een ontwerp hebt, vragen wij je om ons foto’s van het object te sturen. Hiermee creëren onze designers een uniek ontwerp voor jouw glasmodel. Nadat jij dit ontwerp hebt goedgekeurd, kan het productieproces van start gaan.

Voorbeelden voor de Zorg sector

Bekijk ons assortiment

Nog meer mogelijkheden

Naast prachtige relatiegeschenken, bieden wij ook exclusieve awards. De glazen awards van Crystal Impressions hebben een elegante en stijlvolle uitstraling, die nog eens extra wordt versterkt door het gewicht van de awards. Ontdek nu ons ruime assortiment awards! Laat ons jouw wensen weten en wij zullen kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Onze designers maken graag een ontwerp voor je!