Veel gestelde vragen

Lees hier alles over het bestellen van glazen relatiegeschenken, awards en 033 246 78 88
Email: info@crystalimpressions.nl

Ontwerp van jouw 3D glas of award

Hoe kan ik een ontwerp aanvragen?

Stap 1: Kies een product in de webshop en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Stap 2: Nadat we je aanvraag hebben gekregen nemen we z.s.m. contact met je op via de mail.

Stap 3: Na je wensen te hebben besproken gaat onze ontwerper voor je aan de slag en krijg je jouw ontwerp toegestuurd.

Je kan ons natuurlijk ook even bellen of mailen! Dan gaan we direct voor je aan de slag!

Hoe verloopt het productproces van het laseren van een 3D object in glas?

Neem contact met ons op via de mail of telefoon. Wij helpen je verder en leggen je precies uit wat voor bestanden we nodig hebben om een 3D ontwerp te maken.

We gaan pas voor je aan de slag nadat we je hebben ingelicht over de kosten en nadat je akkoord hebt gegeven. Zo kom je niet opeens voor onvoorziene kosten te staan!

Productieproces

Stuur ons foto’s waarop alle zijden van het object zichtbaar zijn.
Aan de hand van jouw foto’s maken wij een 3D proefdruk.
De productie wordt gestart na jouw goedkeuring op de proefdruk.
Hoeveel kost het maken van een 2D ontwerp?

Crystal Impressions maakt gratis een 2D ontwerp voor bestellingen boven de €50 euro. Ook als je 10 verschillende awards met elk een eigen tekst nodig hebt rekenen we geen ontwerpkosten!

Hoeveel kost het laten maken van een 3D proefdruk (ontwerp)?

Wil jij een 3D object of gebouw laten laseren in glas? Gaaf! Dan moet er een 3D ontwerp worden gemaakt die de lasermachine instructies geeft. Het maken van zo’n ontwerp is technisch, vakkundig en kost veel tijd. Bij Crystal impressions doen we er alles aan om de prijs zo laag mogelijk voor jouw te houden.
Het maken van een 3D proefdruk kost tussen de €75,- en €200 euro. Vaak liggen de kosten rond de €100 euro afhankelijk van de complexiteit van het object. Voordat we voor je aan de slag gaan wordt je eerst op de hoogte gesteld van de kosten en wachten we jouw akkoord af.

Laat een object in jouw glas laseren >

Hoelang duurt het maken van een ontwerp?

2D Ontwerp: Binnen 1 (werk) dag ontvang je een ontwerp op de mail!

3D Ontwerp: Het maken van een 3D ontwerp duurt 1 tot 5 werkdagen

Welke afbeeldingen moet ik aanleveren?

Afbeeldingen: Wil jij je logo en/of andere afbeelding in het glas? Wij werken het liefst met afbeeldingen met hoge kwaliteit. De meest geschikte bestandstypes zijn .PDF .EPS .AI .PNG
Heeft u die bestanden niet tot beschikking? Neem dan even contact met ons op dan bespreken we de mogelijkheden.

Tijdens je offerte aanvraag kan je jouw bestanden alvast toevoegen. Je kan deze ook later via de mail sturen nadat we contact met je hebben opgenomen.

Tekst: Wil je tekst in glas of award laten graveren of laseren? Je kan tijdens je offerte aanvraag tekst toevoegen. Het is uiteraard ook mogelijk om dit later via de mail te sturen.

Levertijd en verzending

Wat is de Levertijd?

De levertijd van onze producten is standaard 2 weken. Heb je jouw award of glazen gravure eerder nodig? Neem contact met ons op dan informeren we je naar de mogelijkheden.

Hoeveel verzendkosten moet ik betalen?

Voor verzending onder de €250 wordt een bedrag van €10 in rekening gebracht. Voor bestellingen boven de €250 zijn de verzendkosten helemaal gratis!

Track en Trace

Je kan jouw pakket onderweg volgen met een Track&Trace code. Zo weet je precies wanneer je pakket aankomt. We mailen je de code zodra je pakket is opgehaald door het postbedrijf!

Alles over de Gift-box

Krijg ik een gift-box bij mijn bestelling?

Jazeker! Jouw glazen blok of award krijg je in een luxe geschenkverpakking. Zo kun je jouw glas mooi en veilig bewaren! De verpakking is ook ideaal als jij jouw aankoop weg wil geven aan een klant of relatie.

Hoe ziet mijn gift box eruit?

De prachtige luxe gift box is gemaakt van samengeperst karton. De verpakking heeft een zwarte buitenkant. Aan de binnenkant zit opvulmateriaal speciaal voor glas. De binnenkant van de gift box is afgewerkt met een blauwe doek die fluweelachtig aanvoelt.

Kan ik de Gift Box laten personaliseren?

Vanaf 200 stuks kunnen we jouw gift box personaliseren. We kunnen bijvoorbeeld jouw logo op de verpakking laten bedrukken.