Branche scheepvaart

Scheepvaart

Op zoek naar een relatiegeschenk of een cadeau voor de doop van een schip? Speciaal voor bedrijven binnen de nautische sector hebben wij een ruime selectie Crystal Impressions. Laat bijvoorbeeld je boot of bedrijfslogo graveren in optisch glas! Ben je benieuwd naar de opties voor jouw bedrijf? Vraag ons dan naar de mogelijkheden, wij helpen je hier graag mee verder.

Veel mogelijkheden

Speciaal voor bedrijven en merken die werkzaam zijn binnen de nautische sector biedt Crystal Impressions een ruim assortiment relatiegeschenken. Crystal Impressions inspireert jou graag over de mooiste en meest exclusieve relatiegeschenken, speciaal ontworpen voor de scheepvaart.

Voorbeelden uit de Scheepvaart

Bekijk ons assortiment

Voorbeeld scheepsvaart crystal

Zie hieronder de video van een Crystal gelaserd patrouille schip voor de Jamaica Coast Guard. Bekijk de video om de mooie details van de lasering te zien!

Nog meer mogelijkheden

Ook bijvoorbeeld bij de doop van een schip is het een mooi gebaar om een geschenk van Crystal Impressions aan te bieden. Laat bijvoorbeeld het schip 3D in één van onze bijzondere glasvormen laseren! Dit hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Stuur ons eenvoudig weg waarop alle zijden van het object zichtbaar zijn. Onze designers maken aan de hand van jouw foto’s een 3D proefdruk. Nadat jij deze proefdruk goedgekeurd hebt, kan de productie van start gaan!